Grundskole

Introduktion til elevsiden

Velkommen til Stærke Fællesskaber – og velkommen til undervisningsforløbet Forebyggelse af radikalisering og ekstremisme. Er du underviser, skal du klikke her.

I løbet af de næste seks lektioner vil du blive introduceret til, hvad radikalisering betyder, hvorfor bliver nogle radikaliseret, mens andre ikke gør, og hvordan kan vi blive bedre til at forebygge radikalisering.

Under lektionsgennemgangen finder du de PowerPoints, som din underviser bruger i undervisningen. De kan være en hjælp til at huske, hvad du har lært.

I menuen i venstre side under cases kan du finde to videoklip med personer, der har været radikaliseret og nu er ude af det igen. De videoer skal du bruge til gruppearbejdet i lektion tre.

Hvis du er blevet nysgerrig og har lyst til at lære mere om radikalisering, ekstremisme og modstandskraft, så kan du i menuen i venstre side under baggrundslæsning finde meget mere viden.

Du kan også under yderligere inspiration finde materialer, der ikke indgår direkte i undervisningen, og under instagram kan du se billeder med #stærkefællesskaber. Du er meget velkommen til at bidrage til siden ved at tagge dine egne billeder med #stærkefællesskaber.